Google+ Hangouts heeft een nieuwe layout

/, google/Google+ Hangouts heeft een nieuwe layout

Google+ Hangouts heeft een nieuwe layout

Er is een nieuw design voor de Hangouts van Google+. Een aantal belangrijke wijzigingen zijn onder andere dat de menubalk bovenaan geheel weg is en naar de linkerkant is verplaatst. Het menu heeft nu grotere knopjes, elke knop heeft een eigen icoon. Een chat begin je dankzij het linkermenu, je kunt het scherm delen of je kunt een Youtube video zoeken en toevoegen.

Ook wel handig is dat de menubalk aan de linkerkant ingeklapt kan worden, dit om meer ruimte te creëren. De icoontjes van de knoppen blijven echter wel in beeld. Je kunt zelf beslissen hoe het menu is ingedeeld en eventueel ook knoppen weghalen. Ook zijn er in de linkerbalk ‘veel gebruikte applicaties’ aanwezig.

Dit nieuwe design zal worden uitgerold naar alle gebruikers, heb je deze layout nog niet, dan volgt deze snel.

nederland_internet_google_hangout_design

By | 2017-10-18T09:55:35+00:00 november 2nd, 2012|blog, google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.