Google+ gebruikers hebben nu controle over hun notificaties

//Google+ gebruikers hebben nu controle over hun notificaties

Google+ gebruikers hebben nu controle over hun notificaties

Het is nu mogelijk voor Google+ gebruikers om te selecteren van wie ze wel of geen notificatie mail krijgen.  Deze nieuwe setting zal ook de game notificaties beïnvloeden.

Software ingenieur Kathleen Ko, onthult dat de nieuwe functie “Who can notify you” de uitkomt biedt op de vraag van vele Google+ gebruikers omtrent de privacy settings.

Wat doet “Who can notify you”?

Deze houdt de controle over de posts van gebruikers die het volgende doen:

  • Dingen alleen met jou delen
  • “Notify about this post’ selecteren (wanneer er gedeeld wordt in een cirkel waar jij ook in zit)
  • je naam +Mention
  • Je uitnodigen voor een hangout
  • Je uitnodigen om een spel te spelen

Gebruikers worden wel nog steeds genotificeerd wanneer iemand een comment achter laat op een post of toevoegen aan een cirkel.

Waarom is deze setting goed?

Eerder was het gebruikelijk dat populaire gebruikers bedolven werden met spammende notificaties, waarbij zij hier niets anders tegen konden doen dan ze elke keer weg te klikken. Gelukkig heeft Google+ de reputatie om snel te reageren op problemen en verzoeken van gebruikers.

Met de betere notificatie functies, kunnen gebruikers nu hun individuele ervaringen nog beter uitbreiden.

 

By | 2017-10-18T09:58:43+00:00 oktober 10th, 2011|Nieuwsbrief|1 Comment

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

One Comment

  1. […] Google+ gebruikers kunnen nu zelf beslissen wie hen mogen … Het is nu mogelijk voor Google+ gebruikers om te selecteren van wie ze wel of geen notificatie mail krijgen. Deze nieuwe setting zal ook de game notificaties beïnvloeden. Software ingenieur Kathleen Ko, onthult dat de … Source: blog.nederlandinternet.nl […]

Comments are closed.