Google+ Communities

/, google, Google Plus/Google+ Communities

Google+ Communities

internet-marketing-nederland-google-plus-communitiesSinds de lancering zijn er afgelopen jaar al 500 miljoen gebruikers geüpgrade naar Google+. Features van het sociale netwerk en andere producten van Google zoals bijvoorbeeld het waarderen van applicaties in webwinkel Google Play worden al door 235 miljoen gebruikers gebruikt. Er zijn al 135 miljoen gebruikers acties alleen in de stream. Dit laatste getal geeft de daadwerkelijke actieve gebruikers weer op het sociale netwerk.

Een hoop gebruikers met dezelfde passie, bijvoorbeeld fotografie, komen op het sociale netwerk bij elkaar. Ze zoeken elkaar op en ontmoeten zodoende nieuwe gebruikers. Op Google+ bestond tot op heden nog geen echte plek om interesses te delen. Maar nu introduceert Google Google+ Communities die dit wel mogelijk maakt. In Google+ Communities zijn er groepen met allerlei onderwerpen. Deze kunnen publiekelijk beschikbaar zijn zodat alle gebruikers kunnen deelnemen aan deze groepen, maar je kunt ze uiteraard ook als privé instellen. Ook is er de mogelijkheid om snel een Hangout te starten, daarnaast kunnen er nieuwe evenementen ingepland worden.

Hieronder zie je een filmpje over Google+ Communities

By | 2017-10-18T09:55:33+00:00 december 7th, 2012|blog, google, Google Plus|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.