Google bouwt Offers verder uit

/, Google Tools/Google bouwt Offers verder uit

Google bouwt Offers verder uit

Google is hard aan het werk om hun kortingstool Google-offers verder uit te breiden in Amerika. Google-offers geeft locale bedrijven de kans om kortingsbonnen uit te geven via deze tool. Sinds vandaag is deze tool ook beschikbaar als Android app. Omdat de Android markt in een sterke groei zit probeert Google hiermee hun marktaandeel verder te vergroten.

Google-offers

Door het gebruik van LBS ( location based service ) is het mogelijk om kortingen te ontvangen van winkels of restaurants in jouw directe omgeving. Google zegt dat het bij deze app mogelijk moet zijn om met een paar simpele handelingen de kortingscodes aan te schaffen. Op dit moment is de app alleen nog maar beschikbaar in Amerika, Google wil nog niet zeggen wanneer het netwerk bij ons uit gerold gaat worden.

By | 2017-10-18T09:57:38+00:00 november 3rd, 2011|google, Google Tools|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.