Gefeliciteerd Google!

/, google/Gefeliciteerd Google!

Gefeliciteerd Google!

Het is vandaag feest! Want Google is vandaag 14 jaar geworden. Om deze reden staat er nu wereldwijd op alle homepages van de zoekmachine een speciaal logo, en je raadt het al, in de vorm van een chocoladetaart. Het logo is dit jaar voor het eerst geanimeerd en bevat aan het einde van de animatie dus 14 kaarsjes.

Wil je nog meer verjaardagslogo’s van Google bekijken? Klik dan hier. Google staat onder meer ook bekend om zijn Doodles, waarvan er al ruim 1400 geplaatst zijn. Deze kun je hier bekijken. De 1 april grappen kun je ook niet missen, voor een overzicht van alle grappen klik je hier.

Bron: Websonic

By | 2017-10-18T09:55:42+00:00 september 27th, 2012|blog, google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.