Fotofilters Twitter nu beschikbaar

/, twitter/Fotofilters Twitter nu beschikbaar

Fotofilters Twitter nu beschikbaar

internet-marketing-nederland-Fotofilters-Twitter-nu-beschikbaar3

Twitter was bezig met het ontwikkelen van fotofilters voor mobiele applicaties. Anonieme medewerkers gaven aan dat gebruikers straks eenvoudig deze fotofilters op mobiele applicaties kunnen toepassen op gemaakte foto’s.

De bedoeling was dat Twitter de fotofilters, die vergelijkbaar zijn met die van Instagram, nog voor de komende feestdagen beschikbaar maakt voor de officiële mobiele applicaties.

De reden waarom Twitter de filters voor de feestdagen wilt uitbrengen is omdat het heel gunstig kan zijn. Tijdens de feestdagen worden er namelijk veel foto’s genomen en gedeeld. Met de applicatie van Twitter zelf kunnen de foto’s bewerkt worden. Dit is fijn, want dan hoeven de gebruikers geen aparte applicatie te downloaden.

De applicatie voor Android is nu beschikbaar in Google Play, de versie voor iPhone is ook beschikbaar.

By | 2017-10-18T09:55:33+00:00 december 12th, 2012|blog, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.