Flinke deuk in imago van BlackBerry vanwege storing

//Flinke deuk in imago van BlackBerry vanwege storing

Flinke deuk in imago van BlackBerry vanwege storing

BlackBerry-gebruikers hebben dinsdag opnieuw problemen met hun telefoons. Het netwerk van BlackBerry ligt net als maandag plat door een ‘ernstige storing’ bij Research in Motion (RIM), het bedrijf achter het telefoonmerk.

Dat vertelt Michiel Huisman, een woordvoerder van RIM, dinsdag aan de ICT-nieuwswebsite Webwereld.

Door de storing kunnen gebruikers geen gebruik maken van internet en diensten als Ping en WhatsApp. Het is de tweede keer in twee dagen dat zich een storing voordoet bij BlackBerry-gebruikers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De laatste update vanuit Blackberry kwam rond 22.30 uur dinsdagavond. De oorzaak van het probleem is gevonden, maar de storing is nog niet opgelost. Vanaf dat moment kwamen er wel een beperkt aantal gebruikers weer online.

Ook in Nederland ondervinden BlackBerrygebruikers problemen. Zowel Vodafone als T-Mobile meldde dinsdag dat BlackBerryklanten opnieuw last hebben van een storing, waardoor zij bepaalde internetdiensten niet kunnen gebruiken.

Het imago van BlackBerry loopt hierdoor een flinke deuk op.

By | 2017-10-18T09:58:43+00:00 oktober 12th, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.