Feliciteer sneller via Facebook

//Feliciteer sneller via Facebook

Feliciteer sneller via Facebook

Soms zijn het de kleine dingen in het leven die je aandacht trekken en je dag weer goed kunnen maken. Facebook zorgt eigenlijk altijd voor mijn herinnering dat er weer iemand jarig is uit mijn familie of vrienden kring. Aan de rechterkant zie je wie er jarig zijn, je klikt op hun naam en feliciteert ze via hun prikbord.

Maar of Facebook nog niet genoeg updates heeft gedaan komen ze nu met een simpelere oplossing om “vrienden” te feliciteren. Alsof het al een hele onderneming was om een persoonlijk berichtje op het prikbord te plaatsen.

Het enige wat je nu hoeft te doen is op de jarige te klikken en je krijgt een kleine box te zien met de naam en de mogelijkheid om een kleine tekst achter te laten. Wanneer dit echt gemakkelijk is? “als je veel vrienden hebt die op de zelfde dag jarig zijn” je kan ze dan allemaal tegelijk feliciteren.

jarigFacebook

By | 2017-10-18T09:58:50+00:00 september 29th, 2011|Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.