Nog meer drukknopjes op Facebook

/, Social Media/Nog meer drukknopjes op Facebook

Nog meer drukknopjes op Facebook

Alsof de technische ontwikkelingen al niet snel genoeg gaan weet Facebook er toch nog een schepje bovenop te doen.
Zo heeft Facebook laatst al alle privacyinstellingen verandert en kan men zich sinds kort abonneren op mensen waarmee je niet bevriend bent.

Maar Facebook zou Facebook niet zijn als ze het toch nog even een stukje ingewikkelder maken dan het voor sommigen al is.
Zo komt er, volgens bronnen buiten de wereldberoemde ‘vind ik leuk’ knop om ook een geluisterd- gelezen- en gekeken knop. De bedoeling van deze knoppen is dat er functioneler gereageerd kan worden op berichten die worden gepost. Met de nieuwe knoppen kun je de poster laten blijken dat je zijn artikel hebt beluisterd, gelezen, bekeken of misschien wel allemaal. Voor de fanatieke knopjesdrukkers onder ons wordt Facebook dus het nieuwe Walhalla.

Ook voor de muziekliefhebbers is het hoogswaarschijnlijk feest, er bestaat al enige tijd een gerucht dat Facebook met een eigen muziekdienst komt. Dit zou in samenwerking met Spotify gaan. De bedoeling is dat er dan muziek kan worden geluisterd via het sociale netwerk.

Of deze veranderingen ook daadwerkelijk door worden doorgevoerd wordt tijden de grote F8-conferentie die deze week plaats vindt bekend. Tot die tijd kunnen we alleen van bronnen op aan. Maar wat zou het tof zijn om nog vaker te mogen klikken op Facebook.

By | 2017-10-18T09:58:53+00:00 september 20th, 2011|Facebook, Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.