Facebook test aangepaste layout Timeline

/, Facebook/Facebook test aangepaste layout Timeline

Facebook test aangepaste layout Timeline

Ja, Facebook is nogal veel aan het testen. Nu zijn ze dus aan het testen met de nieuwste versie van de Timeline. Iets minder dan een jaar geleden kondigde Facebook de Timeline aan, en op 15 december zou de nieuwe layout voor profielen voor iedereen beschikbaar zijn. Nu, een jaar later, is Facebook met een alternatieve versie van de pagina aan het testen.

In de screenshot is het al te zien, het gaat niet om een volledige nieuwe layout maar om een verschuiving van de content. Alle berichten die geplaatst zijn op de profielpagina worden aan de linkerkant onder het veld om een nieuw bericht te plaatsen geplaatst. Overige blokken zoals het blok Activiteit, Vrienden en het blok Vind ik leuk zijn ook aan de linkerkant te vinden. De rechterkolom is smaller gemaakt. Dit, zodat de er meer ruimte is voor de linkerkolom. Ook is de lijn in het midden komen te vervallen, dit zorgt ervoor dat de pagina minder op een tijdlijn lijkt. De jaartallen zijn overigens nog wel rechtsboven de coverfoto te vinden.

Deze aangepaste versie wordt momenteel getest met een kleine groep gebruikers.

nederland_internet_facebook_test_timeline

By | 2017-10-18T09:55:35+00:00 november 2nd, 2012|blog, Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.