Facebook Offers, beschikbaar voor alle pagina’s wereldwijd

//Facebook Offers, beschikbaar voor alle pagina’s wereldwijd

Facebook Offers, beschikbaar voor alle pagina’s wereldwijd

Facebook Offers maakt het mogelijk om een aanbieding te maken en te verspreiden op het sociale netwerk. Eenvoudige kortingen kunnen nu aan specifieke mensen op Facebook gestuurd worden. Je kunt, als gebruiker, eenvoudig gebruik maken van een aanbieding zodra er eentje verschijnt op je nieuwsoverzicht of pagina van een bedrijf.

Voor paginabeheerders is het alleen mogelijk om een offer aan te maken als hun pagina meer dan 400 ‘likes’ heeft. De offers zijn in te delen in 3 categorieën: ‘Alleen in winkel’, ‘In winkel&online’ en ‘Alleen online’. Ook is het mogelijk om een streepjescode in te voeren. De eerste keer is het nog gratis, daarna moet er een budget worden ingesteld. Dit bedrag is gebaseerd op het aantal mensen die de aanbieding moeten ontvangen en is minimaal 5 dollar. Elke aanbieding kan elk moment stopgezet worden.

Nederland_internet_facebook_offers_screenshot

Nederland_Internet_facebook_offers_screenshot_voorbeeld

By | 2017-10-18T09:55:43+00:00 september 24th, 2012|Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.