Vandaag was het dan eindelijk zover. De proefdrukken van onze boekenserie Geld verdienen met zijn binnen!
De serie boeken over Facebook, Youtube, Twitter en LinkedIn geschreven door Stefan Rooyackers zijn speciaal gericht op ZZP’ers en MKB’ers.

 

Geld verdienen met Facebook:
In het boek Geld verdienen met Facebook gaat Stefan Rooyackers dieper in op het gebruik van Facebook. Hoe begin je aan Facebook? Hoe werkt Timeline? Van de coverfoto tot Slideshare tot het promoten van uw pagina alles komt aan bod.

Geld verdienen met LinkedIn:In het boek Geld verdienen met LinkedIn wordt er uitvoerig in gegaan in het opzetten en aantrekkelijk maken van uw LinkedIn profiel, wat u wel en niet moet doen om een netwerk op te bouwen en natuurlijk wordt er ingegaan op het vinden van een (droom)baan via LinkedIn.

Geld verdienen met Twitter:
Wist u dat Twitter steeds meer gebruikt wordt als online helpdesk en wist u dat Twitter één van de meest gebruikte social media platforms is? In het boek Geld verdienen met Twitter vertelt Stefan Rooyackers u op een heldere en duidelijke manier hoe u Twitter in kan zetten voor uw bedrijf en welke tools u daarvoor kunt gebruiken.

Geld verdienen met Youtube:
Hoe maak ik een afspeellijst, hoe kom ik hoog in de Youtube ranking en hoe zet ik Youtube in in mijn bedrijf? Allemaal vragen die aan bod komen in het boek Geld verdienen met Youtube. In elk boek wordt uitgebreid en duidelijk beschreven hoe u een profiel aanmaakt, uitbreid en optimaal gebruikt in uw bedrijf.

De schrijver van de serie ‘Geld Verdienen met’ aan het woord:

Nieuwsgierig geworden? U kunt de boeken hier bestellen.

Foto’s gemaakt door: Liesbeth van Diggele