Een kijkje nemen binnen bedrijven met Google Maps (update)

//Een kijkje nemen binnen bedrijven met Google Maps (update)

Een kijkje nemen binnen bedrijven met Google Maps (update)

Dankzij een kleine update is het nu makkelijker om met Google Maps bij bedrijven binnen te kunnen kijken. Het kleine gele figuurtje ‘Pegman’ kun je simpelweg met je muis oppakken en slepen, op de map verschijnen er nu kleine oranje bolletjes in beeld die aangeven dat een bedrijf van binnen is te bekijken.

Foto’s van desbetreffende bedrijven komen in beeld wanneer je Pegman op een oranje bolletje plaatst. Er zijn al een aantal verschillende soorten bedrijven die op die manier te bekijken zijn.

Als sinds 2 mei is er de mogelijkheid om een fotograaf, goedgekeurd door Google, in te huren om bedrijfsfoto’s te laten maken. Dit heet het ‘Business Photos programma’. Deze foto’s worden vervolgens toegevoegd aan Google Maps en ontstaat er dus de mogelijkheid voor gebruikers om in bijvoorbeeld een winkel binnen te kijken. Deze organisatie, Google Business Photos, is beschikbaar in Nederland, maar ook in de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk, Canada en in Ierland.

Nederland_Internet_street_view_winkels_screenshot

Nederland_Internet_street_view_winkels_screenshot

By | 2017-10-18T09:55:43+00:00 september 21st, 2012|Google Tools|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.