De toekomst

//De toekomst

De toekomst

Nu heb ik de leeftijd dat ik niet beter weet dat er mobiele telefoons bestaan, hoe groot en duur ze aan het begin ook waren. Maar als je veel mensen 20/30 jaar geleden had gezegd dat we 1 apparaat zouden hebben waarmee we naast bellen, nog ontelbaar veel andere dingen kunnen doen, hadden ze je waarschijnlijk raar aangekeken en gezegd: Dat zal wel maar dat duurt vast nog heeeeeel lang.

Ik ben net het volgende filmpje tegengekomen, waarbij het zien hiervan veel mensen zullen denken van leuk maar dat duurt nog heeeeeel lang. Of het nog lang gaat duren voordat deze technologie helemaal klaar is kan ik jullie natuurlijk niet vertellen, maar dat het gaaf is durf ik wel te zeggen.

Microsoft is al wel een tijd bezig met deze techniek en heeft Microsoft surface ontwikkeld, deze techniek is alleen nog behoorlijk prijzig en de laatste tijd is het rustig met de verdere ontwikkelingen.

Laat maar ééns weten wat jij hiervan vindt.

By | 2017-10-18T09:57:41+00:00 oktober 24th, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.