De social media bedrijven (infographic) !

/, Google Plus, Infographics, LinkedIn, Social Media, twitter/De social media bedrijven (infographic) !

De social media bedrijven (infographic) !

Hoeveel weet jij van het social media landschap? Wellicht is Facebook, Twitter en Youtube bekend, maar hoe zit het met Pinterest, Spotify, Xing, Tagged etc.? Welk social media platform kan je voor welk doel gebruiken? Het zijn er teveel om op te noemen, laat staan hoeveel werkgevers etc. deze social media bedrijven hebben.

Onderstaande infographic (Bron: Hasai) laat zien hoe het social media landschap eruit ziet en aan het veranderen is.

Wist u dat Club Penguin meer werknemers heeft dan Twitter? Of dat Pinterest een nieuwe trend is, maar Foursquare nog steeds meer gebruikers heeft?

Facebook staat bovenaan in het social media landschap. Maar afgelopen donderdag was het trending Twitter topic “RIP Facebook”. Misschien is de status van Facebook af aan het brokkelen? Wie is de mogelijke opvolger van Facebook? Bekijk onderstaande infographic en leer meer over het bestaande social media landschap!

By | 2017-10-18T09:56:25+00:00 juni 18th, 2012|Facebook, Google Plus, Infographics, LinkedIn, Social Media, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.