De Beste WordPress Plugins

/, Wordpress/De Beste WordPress Plugins

De Beste WordPress Plugins

Groot aantal websites op het internet deze dagen is gemaakt op WordPress. Inmiddels is 20% van alles sites ter wereld gemaakt zijn met WordPress. Hiermee is WordPress uitgegroeid tot een van de meest populaire content management systeem (CMS). Met het toenemende gebruik en de populariteit van WordPress is de noodzaak voor  veiligheid  toegenomen. Er zijn daarom veel security plugins.
SI CAPTCHA Anti-Spam is een van de meest populaire plug-ins voor anti-spam. De plug-in heeft 35 actieve versies en het is beoordeeld 3,8 van 5 sterren.
Een andere plug-in is WP Security Scan. Het heeft 129 actieve versies en downloads in totaal van 1.128.411.
WP-DBManager helpt om de database van uw WordPress te beheren. Hiermee  kun je  ook optimaliseren, backuppen, repareren en herstel van de database draaien.

Hier een overzicht van de populairste Word press plugins.

wordpress plugins

wordpress plugins

Bron: http://www.wptemplate.com/plugins/wordpress-most-popular-security-plugins.html

 

 

By | 2017-10-18T07:31:53+00:00 augustus 8th, 2013|blog, Wordpress|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.