De belangrijkste marketing tools op één rij.

//De belangrijkste marketing tools op één rij.

De belangrijkste marketing tools op één rij.

Na een aantal dagen met grote server problemen, kunnen we jullie eindelijk weer voorzien van interessant Internet marketing nieuws. Omdat het mooie weer aan aan komt en wij graag onze kennis met jullie willen delen, hebben wij een lijst met de belangrijkste marketing tools samengesteld.

Uiteraard kan deze lijst nog aangevuld worden, dus als jij nou nog een prachtige gratis of betaalde tool kent. Laat het ons dan weten, zodat wij samen met jullie de lijst kunnen aanvullen.

klik hier om naar de internet marketing tools te gaan.

By | 2017-10-18T09:56:36+00:00 maart 15th, 2012|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.