De 10 interessantste social media feitjes (infographic)

/, Social Media/De 10 interessantste social media feitjes (infographic)

De 10 interessantste social media feitjes (infographic)

Vorige week bereikte Facebook de grens van 1 miljard gebruikers. Hierdoor blijkt, onder andere, hoe sterk het social media gebruik toeneemt. Vandaag is deze infographic vrij gekomen, met de 10 interessantste social media feiten!

De informatie is afkomstig van socialnomics.com. Uit deze informatie blijkt dat Twitter dit jaar meer nieuwe registraties heeft gekregen dan Facebook. Maar 19 procent van de Facebook leden zijn dit jaar nieuw lid geworden, terwijl dit bij Twitter de helft is. Dit en nog meer interessante weetjes kun je vinden in de infographic die hieronder getoond wordt.

Nederland_internet_10-interessante-social-mediafeiten

By | 2017-10-18T09:55:38+00:00 oktober 12th, 2012|blog, Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.