Content op Facebook pagina’s beschikbaar in alle talen

//Content op Facebook pagina’s beschikbaar in alle talen

Content op Facebook pagina’s beschikbaar in alle talen

Facebook pagina’s zijn vanaf nu beschikbaar in alle talen. Door middel van een nieuwe vertalingfunctie is het mogelijk voor gebruikers om content van openbare Facebook pagina’s te vertalen naar de eigen taal.

De functie werkt met behulp van Bing Translator, waarbij een nieuwe link “Translate” verschijnt onder elk content. De eigenaren van de pagina’s dienen wel eerst deze functie te activeren op hun pagina voordat anderen er gebruik van kunnen maken. Zodra dat gedaan is, kunnen comments of elk ander soort content op de pagina vertaald worden. De settings kunnen terug gezet worden naar het origineel, indien nodig.

Voor Facebook gebruikers uit Korea, Japan, Rusland, Taiwan en Hong Kong, is het mogelijk om betere vertalingen in te sturen naar Facebook beheerders, waarna de vertalingen met de meeste stemmen, Bing’s automatische transcriptie zullen vervangen.

Spammers of beledigende paginavertalingen worden door de beheerders geblokkeerd.

By | 2017-10-18T09:58:46+00:00 oktober 6th, 2011|Nieuwsbrief|1 Comment

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

One Comment

  1. trudy 4 januari 2012 at 10:23

    interessant hoe vooral als je weet hoe je de bing functie moet aktiveren

Comments are closed.