Coldplay live op YouTube

//Coldplay live op YouTube

Coldplay live op YouTube

youtube_live_logo Het concert begint om 22:00 en zal te zien zijn via het officiële YouTube-kanaal van de band en op de Nederlandse homepagina van YouTube. Bij de vorige vijf concerten waren er in totaal meer dan 40 miljoen kijkers. Dat YouTube ondertussen een enorm bereik heeft opgebouwd is wel te zien aan de reacties van mensen over de hele wereld.

YouTube-Nepal

YouTube wil in het vervolg meer concerten op deze manier gaan uitzenden, waarbij dan een bedrag van rond de $5 wordt gevraagd voor het bekijken van live concerten. Met deze manier van kaartverkoop wil YouTube hun inkomsten verder vergroten.

youtube-coldplay

By | 2017-10-18T09:57:41+00:00 oktober 26th, 2011|Youtube-nieuws|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.