Chatten met meerdere vrienden in één gesprek

//Chatten met meerdere vrienden in één gesprek

Chatten met meerdere vrienden in één gesprek

Wil jij ook met meerdere vrienden chatten in één gesprek? Dat kan! De chatfunctie van Facebook wordt door veel mensen gebruikt en zal met de komst van Facebook Messenger voor de iPhone en Android nog meer gebruikt gaan worden. Wat velen helaas niet weten is dat je met meerdere mensen kan tegelijkertijd chatten in hetzelfde gesprek.

Het toevoegen van één of meerdere vrienden aan een chat is erg makkelijk. Begin een gesprek door aan de rechterkant van je scherm te klikken op de persoon waarmee je wilt chatten, uiteraard moet hij of zij wel online zijn. Dit zie je door het groene bolletje naast de naam van de persoon.

Als je hebt geklikt op de naam van je Facebook vriend verschijnt rechtsonder een chat-venster. Je kan direct beginnen met chatten door tekst in te voeren in het tekstveld of je kan er voor kiezen om één of meerdere Facebook vrienden toe te voegen aan het gesprek. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens een lopend gesprek iemand toe te voegen.

Voor het toevoegen van één of meerdere personen aan een chat klik je op het tandwiel icoon. Vervolgens krijg je een menu te zien, waarin je moet kiezen voor ‘Vrienden toevoegen aan chat…’. Een nieuw tekstveld verschijnt boven in het chat-venster.

In het nieuwe veld voor je de naam of namen in van de vrienden die je wilt toevoegen aan het gesprek. Wanneer je iedereen hebt toegevoegd aan het gesprek klik je op de knop ‘Klaar’.

Alle vrienden zijn nu toegevoegd aan het gesprek. Is er een vriend niet online, maar heb je deze wel toegevoegd aan het gesprek? Dan ontvangt hij of zij het volledige gesprek in haar berichten en kan het gesprek op elk moment nalezen.

By | 2017-10-18T09:57:41+00:00 oktober 21st, 2011|Facebook|3 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

Comments are closed.