Pinterest is booming!

//Pinterest is booming!

Pinterest is booming!

pinterest-logo-nederland-internetVoor velen van jullie zal het redelijk nieuw zijn, maar toch bestaat Pinterest alweer sinds begin 2011.
Met Pinterest is het mogelijk om online foto’s en video’s te ‘pakken’ en op een persoonlijke prikbord te plaatsen.
Hiermee is het mogelijk om unieke collages samen te stellen en deze weer te delen met je online vrienden en volgers.

Omdat afbeeldingen en video’s steeds beter worden opgepakt door de bekende zoekmachines, wordt het voor bedrijven steeds interessanter om hun producten en producten door middel van deze media te promoten; een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden; een video zegt meer dan 1000 afbeeldingen.

Nu is Pinterest in Amerika al behoorlijk bekend, in Europa is de naamsbekendheid (en daarmee het gebruik) van de website nog vrij beperkt.

Hieronder een infographic die uiteenzet waarom Pinterest zo verslavend is. ( klik op de afbeelding om deze te vergroten. )

Nederland-internet-Pinterest

By | 2017-10-18T09:56:33+00:00 maart 23rd, 2012|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.