Blokkeert Facebook Google Plus?

/, google, Nieuwsbrief, Posts, Social Media/Blokkeert Facebook Google Plus?

Blokkeert Facebook Google Plus?

Er zijn beweringen dat Facebook de uitnodigingen van Google Plus in haar nieuwsfeed blokkeert. Dat blijkt uit een video die Randall Safara plaatste
op de Google Plus demonstratie, waarop te zien was dat de uitnodigingen van Google Plus niet aankwamen bij de nieuwsfeeds van Facebook terwijl je wel met elkaar bevriend bent. Google Plus wil dus laten zien dat Facebook berichten filtert als het gaat om de concurrent, of dat wel zo verstandig was is maar net de vraag. Want bij de comments werden door de gebruikers berichten geplaatst waarin ze aangaven dat Google+ precies het zelfde doet en sommige dingen van Facebook ook niet aankomen bij Google.

Nadat het filmpje was gepubliceerd zeiden gebruikers geen enkel probleem te hebben als het gaat om het sturen van invites naar vrienden tussen de verschillende social networks.  Facebook meld dat ze weten van het filmpje en zeggen dat er niks gefilterd wordt in de nieuwsfeed. Er heerst al enkele tijd spanning tussen de twee concurrenten en dit is niet de eerst keer dat ze met elkaar in aanraking komen over dit onderwerp. Hoe dit gaat aflopen is  zeker het volgen waard!

By | 2017-10-18T09:59:30+00:00 september 13th, 2011|Facebook, google, Nieuwsbrief, Posts, Social Media|1 Comment

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

One Comment

  1. Bart van Roij 14 september 2011 at 07:15

    waarom moet er toch altijd een onderlinge strijd zijn tussen grote websites. ik dacht dat deze websites waren gericht op SOCIAL media en dan geven ze zelf het verkeerde voorbeeld. Ze denken alleen aan GELD en hun eigen succes. De gewone mensen worden hier de dupe van.

Comments are closed.