Blogging! 8: Behoud je Merk en Identiteit

//Blogging! 8: Behoud je Merk en Identiteit

Blogging! 8: Behoud je Merk en Identiteit

merk_behoudAls een blogger dien je jezelf vast te stellen als een degelijke, authentieke en unieke autoriteit. Je dient je identiteit en merk vast te stellen als een aanwezigheid waaraan nieuwe lezers zich zullen willen aansluiten. Het internet is uiteindelijk voor altijd, behoud daarom wie het precies is en probeer je plek te veroveren dat toekomstige internet gebruikers nog steeds jouw producten of gedachte gang gebruiken.

Bepaal wie je bent als blogger en hecht je aan die vorm terwijl je langzaam doorgroeit. Lezers zullen waarschijnlijk bekend raken met wie je bent als persoon en als blogger, en het is belangrijk dat je je publiek mee neemt na mate je blijft groeien. Als er een drastische verandering  in jouw leven plaats vind die de richting van jouw blog veranderen, leg het uit aan je lezers op een manier dat zij het kunnen verwerken en reageer op enige problemen die kunnen verschijnen op een diplomatische wijze.

Spreek mensen aan alsof zij een van jouw lezers zijn. Je weet nooit wie jouw blog heeft bezocht en wie jouw werk aan het bijhouden is, dus houd hier rekening mee wanneer je schrijft en wanneer je met nieuwe mensen online in gesprek raakt. Het is hoogstwaarschijnlijk  dat, als je geslaagd bent om je aanwezigheid  vast te stellen door al jouw actieve sociale netwerken, het nieuwe persoon waarmee je nu contact  hebt vast jouw blog al bezocht heeft.

By | 2017-10-18T09:58:41+00:00 oktober 18th, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.