Blogging! 7: Moedig je Lezers aan om je Werk te Delen.

//Blogging! 7: Moedig je Lezers aan om je Werk te Delen.

Blogging! 7: Moedig je Lezers aan om je Werk te Delen.

Hoe kunnen jouw lezers eigenlijk weten dat jij wild dat zij het woord over jouw blog verspreiden als jij ze het niet vraagt? Vaak  is het door gewoon een gunst te vragen aan een gevestigde aanhanger genoeg om tenminste een “reshare”, “retweet”, of een positieve blog post te ontvangen over jou en jouw werk.

Ondanks het feit dat je  het volstrekt gewoon kunt vragen via een blog post om jouw werk te delen, kun je ook ‘widgets’ aan jouw blog toevoegen ( Google+ heeft een +1 knopje om het aan je blog toe te voegen, terwijl Twitter ook ‘tools’ heeft om een “Follow”knopje aan je website toe te voegen, enzo.). Maak het eenvoudig voor je lezers om jouw werk te delen en moedig ze ook regelmatig aan zodat zij begrijpen dat het delen ook gewild is.

In sommige gevallen kun je jouw meest trouwe en invloedrijke  lezers een beloning geven nadat zij jouw inhoud hebben gedeeld (Iemand een persoonlijk bericht sturen of een kortingsbon aanbieden voor de hulp is een uitstekende manier om loyaliteit in jouw lezers aan te moedigen).

By | 2017-10-18T09:58:41+00:00 oktober 17th, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.