headlinesDoor een andere blogger uit te nodigen  om voor jouw blog te schrijven  of inhoud te creëren nodig  je eigenlijk zijn publiek uit om jouw inhoud te lezen. Het is een effectieve manier om gezamenlijk reclame te maken  terwijl de affiliatie betekend dat je “cool” genoeg bent om gekozen te worden als een middelpunt  voor het werk van een specifieke gast. Je kunt ook nog een terugkoppeling maken naar zijn of haar blog via de “gast post”.

Je kunt ook af en toe een post lijst creëren om je favoriete blogs te tonen of praten over wat jij allemaal op het net hebt gelezen. Jouw publiek zal het leuk vinden om te weten waar jij een beetje van jouw inspiratie vandaan haalt en zouden je kunnen zien als een goede bron om leuke blogs online te vinden in de toekomst. Evenzo , door berichten achter te laten op andere blogs of ze te laten weten dat jij ze gekenmerkt hebt op jouw website  moedig je ze aan om jouw eigen werk ook na te gaan ( en het misschien zelfs voor je te promoten) door ze een reden te geven om  jouw artikelen  te gluren.

Verspreid  de liefde tussen je favoriete bloggers. De bescheidenheid om toe te geven dat jij ook het werk van  andere bloggers bewonderd is oprecht en aantrekkelijk voor jouw lezers.

bezoekers