Blogging! 6: Headlines Zijn Belangrijk

//Blogging! 6: Headlines Zijn Belangrijk

Blogging! 6: Headlines Zijn Belangrijk

headlinesDoor een andere blogger uit te nodigen  om voor jouw blog te schrijven  of inhoud te creëren nodig  je eigenlijk zijn publiek uit om jouw inhoud te lezen. Het is een effectieve manier om gezamenlijk reclame te maken  terwijl de affiliatie betekend dat je “cool” genoeg bent om gekozen te worden als een middelpunt  voor het werk van een specifieke gast. Je kunt ook nog een terugkoppeling maken naar zijn of haar blog via de “gast post”.

Je kunt ook af en toe een post lijst creëren om je favoriete blogs te tonen of praten over wat jij allemaal op het net hebt gelezen. Jouw publiek zal het leuk vinden om te weten waar jij een beetje van jouw inspiratie vandaan haalt en zouden je kunnen zien als een goede bron om leuke blogs online te vinden in de toekomst. Evenzo , door berichten achter te laten op andere blogs of ze te laten weten dat jij ze gekenmerkt hebt op jouw website  moedig je ze aan om jouw eigen werk ook na te gaan ( en het misschien zelfs voor je te promoten) door ze een reden te geven om  jouw artikelen  te gluren.

Verspreid  de liefde tussen je favoriete bloggers. De bescheidenheid om toe te geven dat jij ook het werk van  andere bloggers bewonderd is oprecht en aantrekkelijk voor jouw lezers.

bezoekers

By | 2017-10-18T09:58:42+00:00 oktober 16th, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.