Bigott’s Social Media sneakers

//Bigott’s Social Media sneakers

Bigott’s Social Media sneakers

Social Media fashionista’s opgelet! In Venezuela timmert graphic designer Lumen Bigott hard aan de weg. Ze ontwierp deze prachtige schoenen, natuurlijk geïnspireerd op onze favoriete social media platforms. Helaas blijft het voorlopig bij deze foto’s; de schoenen zijn namelijk (nog) niet in productie.

Op LumenBigott.com is te zien wat deze ontwerpster allemaal nog meer heeft gedaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van de Social Media sneakers? Zou je ze ook bestellen? En van welk platform zou je ook wel een ontwerp willen zien? Laat het weten in een reactie!

By | 2017-10-18T09:56:36+00:00 februari 28th, 2012|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.