Bewerk je videos met Youtube

//Bewerk je videos met Youtube

Bewerk je videos met Youtube

Als je nu video’s upload op Youtube, kon je er eigenlijk niks meer aan veranderen. Als je iets van het eind wou afhalen of er een spannende soundtrack onder wou plaatsen, kon dit niet. Voor het bewerken van de video’s moest je altijd een ander bewerkingsprogramma gebruiken, maar nu komt Youtube zelf met de mogelijkheid om je video’s te bewerken.

Vanaf nu, kan je de video’s uploaden en bewerken, maar het mooie van deze update is dat  het aantal views en reacties wel behouden blijven als je iets veranderd. Het is dus niet nodig om na de veranderingen de video opnieuw te moeten uploaden.

Het bewerken van de video’s kan alleen op je eigen Youtube-pagina.

youtube

 

Vervolgens zijn er drie opties te kiezen om je video te bewerken.

Als eerste de snelle oplossingen hier kunnen kleuren,contrast en tijdlijn bewerkt worden.

youtube

 

In het effecten scherm kan je, zoals het woord al aan geeft, effecten toe voegen aan je video, zoals zwart/wit of een tekenfilm effect.

youtube

 

In het laatste scherm kunnen audiotracks onder filmpjes gezet worden.

youtube

 

Deze nieuw mogelijkheden vergroot de gebruiksmogelijkheid van Youtube enorm, gebruikers met een minimale kennis kunnen hun video’s eenvoudig en snel bewerken, zonder dat ze afhankelijk zijn van gespecialiseerde bedrijven.

By | 2017-10-18T09:58:56+00:00 september 15th, 2011|Youtube-nieuws|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.