Apple werkt aan eigen televisie

//Apple werkt aan eigen televisie

Apple werkt aan eigen televisie

 

Nadat Apple alle andere is voorgegaan met een MP3 speler, tabloid en multifunctionele telefoon komt Apple nu met een eigen televisie. Het de bedoeling dat de televisie naadloos aansluit op alle andere apparaten die het huishouden al in huis heeft. Dit alles blijkt uit de nieuwe biografie van Steve Jobs die maandag is uitgekomen. Inmiddels hebben anonieme bronnen binnen Apple dit bericht ook bevestigd.

 

Steve Jobs wilden een eigen televisie ontwerpen die hetzelfde zou doen als Apple gedaan heeft met computers en smartphones. “Ik zou graag een televisietoestel willen maken dat heel gemakkelijk is in het gebruik en naadloos synchroniseert met alle andere Apple-apparaten met iCloud”, aldus Jobs in de biografie.

 

Bronnen laten nu aan Bloomberg weten dat Jeff Robbin, de man die iTunes en de iPod heeft gebouwd, aan het tv-project werkt. Het zou enige tijd gekost hebben voor Apple echt kon maken wat zij wilde, maar vlak voor het overlijden van Jobs zouden flinke sprongen gemaakt zijn.

 

Naar verwachting zal de nieuwe televisie aan het eind van 2012 gelanceerd worden. WE kunnen nu dus massaal plaatjes uitlekken over de nieuwe televisie in plaats van de Iphone5.

By | 2017-10-18T09:57:41+00:00 oktober 25th, 2011|Nieuwsbrief|2 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

2 Comments

  1. Vertaalbureau Perfect 25 oktober 2011 at 09:48

    Dan wordt dus je Iphone of Ipad als afstandsbediening. Ben benieuwd of ze met een grote verrassing gaan komen.

  2. Vertaalburo Franse Vertaling 27 februari 2012 at 12:20

    Ben benieuwd of deze ook zo snel gekocht en vernieuwd worden als de ipods en ipads. de ipods en ipads zijn echt hypes. zo’n leuke gadget wilt toch iedereen haha? en zodra er een nieuwe versie komt kopen we die toch ook gewoon? bij een televisie is dat natuurlijk wel anders. dat is echt een investering van andere prijsklasse

Comments are closed.