Adverteren op Linkedin: Nu ook video’s mogelijk

/, Social Media/Adverteren op Linkedin: Nu ook video’s mogelijk

Adverteren op Linkedin: Nu ook video’s mogelijk

internet-marketing-nederland-adverteren-op-linkedin-nu-ook videos-mogelijkAdverteren is al eventjes mogelijk in Nederland op LinkedIn. Maar wat nog niet mogelijk was is videoadvertenties plaatsen, maar vanaf nu wel! Het gaat hier om advertenties van 300×250 pixels groot waarbij eventueel ook eenvoudig video’s van Youtube gebruikt kunnen worden.

In de screenshot is te zien dat er een gewone tekstadvertentie wordt geplaatst, door hierop te klikken toont de video max. 30 seconden binnen het blok met advertenties. Als de video is afgelopen kan er doorgeklikt worden naar een pagina met meer informatie. Ook kan er verwezen worden naar een externe website net zoals in huidige advertenties kan. Als je kiest voor een video vanaf Youtube is het mogelijk om via Youtube Analystics bij te houden hoeveel views het heeft gekregen.

Nederland_internet_video_ads_linkedin

By | 2017-10-18T09:55:36+00:00 oktober 24th, 2012|blog, Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.