Adverteren op Facebook, een krachtige keuze (infographic)

//Adverteren op Facebook, een krachtige keuze (infographic)

Adverteren op Facebook, een krachtige keuze (infographic)

Wat betreft de marketingmix van een organisatie is social media onmisbaar geworden. Het adverteren binnen sociale netwerken is daarin cruciaal. Facebook is, dankzij zijn bijna 1 miljard gebruikers, een van de meest krachtige netwerken ter wereld. Dit biedt vele mogelijkheden, waaronder makkelijk de doelgroep bereiken met een merk of om binding te creëren met een organisatie.

Deze infographic is gemaakt door de marketing team van Facebook om inzicht te geven aan adverteerders en marketeers wat de kracht is van dit sociale netwerk.

Internet_Nederland_De_kracht_van_Facebook_infographic
By | 2017-10-18T09:55:45+00:00 september 3rd, 2012|Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.