Actrice gezocht voor gezondheid en internet marketing video’s

/, Nieuwsbrief/Actrice gezocht voor gezondheid en internet marketing video’s

Actrice gezocht voor gezondheid en internet marketing video’s

Voor Stichting Gezondheid Nederland en Internet Marketing Nederland zoeken we een presentator (v) tussen de 20 en de 50 jaar oud voor circa 1 dag per maand.

Stichting Gezondheid Nederland produceert videocursussen op het gebied van gezondheid. Burn-out, PMS, Voeding en Afvallen zijn thema’s die de revue passeren. Voor deze videocursussen zoeken wij een spontane presentatrice die goed met zulke thema’s om weet te gaan en een vlotte babbel heeft. Ze zal dienen als gastvrouw om onze video’s te introducen en samenvattingen te geven. Opname vinden plaats voor het groene doek.
Er is een kleine vergoeding beschikbaar. Als je geselecteerd bent nemen we contact met je op en maken we een afspraak.

Ben jij degene die we zoeken? Woon je in de buurt van Eindhoven?
Stuur dan even een mailtje naar: info@imnl.nl

ps. een video of foto laten zien is een pré!

Stichting Gezondheid Nederland

logo van stichting gezondheid nederland

Website van Stichting Gezondheid Nederland

Website Internet Marketing Nederland

 

By | 2017-10-18T07:31:57+00:00 juli 8th, 2013|blog, Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.