90 miljoen gebruikers voor Google+

//90 miljoen gebruikers voor Google+

90 miljoen gebruikers voor Google+

Google plus logoDe verwachting was wel dat Google+ redelijk zou groeien. Maar dat het aantal gebruikers in de afgelopen 3 maanden zou verdubbelen, hadden ze zelfs bij Google niet verwacht.

Dit is wat Larry Page er over zegt:

 I am super excited about the growth of Android, Gmail, and Google+, which now has 90 million users globally – well over double what I announced just three months ago. By building a meaningful relationship with our users through Google+ we will create amazing experiences across our services.

In vergelijking met de groei van Facebook, die voor het opbouwen van 100 miljoen bezoekers 4,5 jaar nodig had. Is Google+ in de afgelopen 8 maanden een interessant platform geworden, om ook als ondernemer en marketeer in de gaten te houden..

Gegevens over hoeveel actieve accounts er onder die 90 miljoen zijn is nog niet bekend, waarschijnlijk is dit een aanzienlijk aantal.

Wil je weten hoe je Google zakelijk optimaal kan inzetten, meld je dan aan voor onze Google cursus.

By | 2017-10-18T09:56:40+00:00 januari 20th, 2012|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.